Запослење на неодређено време за осам запослених у ПУ „Сунце” 


U Srbiji danas promenljivo vreme, temperatura do 21 stepen              Đaci u centralnoj Srbiji još danas u školama, a od sutra počinje prolećni raspust              Sutra otvaranje zatvorenog bazena u Gornjem Milanovcu              Za praznike rezervisano više od 80 odsto turističkih kapaciteta u Srbiji              Raspisani lokalni izbori 2. jun u 66 jedinica lokalne samouprave             

 
Запослење на неодређено време за осам запослених у ПУ „Сунце”
Trenutno na sajtu: 430       |       Podeli:
09.10.2021 | 0 коментар(а)



Горњи Милановац - Седница Општинског већа општине Горњи Милановац започета

је минутом ћутања којим је одата пошта недавно преминулом Дарку Вукобратовићу, директору компаније Цонтанго у чијем власништву је предузеће „РОЦ РУДНИК“, након чега је заседање настављено разматрањем и усвајањем предложених тачака Дневног реда.

 Дејан Ковачевић, председник општине Горњи Милановац Фото: ГМ Прес

Међу важнијим тачкама био нашао се Предлог одлуке о буџетском фонду за заштиту животне средине општине Горњи Милановац, затим предлог програма за рад Савета за координацију послова безбедности саобраћаја на подручју локалне самоуправе за 2022. годину а најављена је и промоција подофицира која ће бити одржана у петак 15.октобра у Такову.

„Захвалан сам и Министарству одбране и врховном командатну оружаних снага Србије Александру Вучићу, који су одлучили да и ове године у Такову буде промоција најмлађих подофицира. Општина Горњи Милановац ће помоћи реализацију читавог пројкета а овом приликом желим да најавим да ће догађај бити уприличен 15. окторбра тачно у подне. Осим доделе чинова , посетиоци ће имати прилику да посматрају налете авијације Србије, а поред богатог програма за присутне ће припадници војске припремити послужење односно војнички пасуљ. Позивам грађане да у складу са епидемиолошким мерама присуствују овом догађају, да се увере у јачину и снагу Војске Србије у Такову. Превоз ће бити организован из центра Горњег Милановца да би сви који желе могли тог дана да посете Таково”, рекао је Дејан Ковачевић, председник општине.

После пријема 30 запослених у ПУ Сунце у стални радни однос, промена статуса најављена за још осам запослених.

„Добили смо сагласност од Министарства финансија да можемо примити још осам запослених на неодређено време у ПУ „Сунце“, чиме ћемо допринети бољем раду и развоју Предшколске установе. Имајући у виду да планирамо изградњу Анекса вртића код бивше конфекције „Рудник“ у Невадама, свакако ће нам требати још запослених васпитача, како би имали услова да упишемо сву нашу децу која су ове године нису имала могућност да буду примљена”, истакао је Ковачевић.

Пред одборницима на следећем скупштинском заседању наћи ће се и данас усвојен предлог решења о измени и допуни решења о образовању и начину рада Савета за координацију послова безбедности саобраћаја на путевима општине као и Одлука надзорног одбора ЈКП Горњи Милановац о измени и допуни посебног програма коришћења субвенција ЈКП за 2021. годину.

 

 

ГЗС/ГМ Прес




PODELI:










Пошаљите ову вест Вашим пријатељима!
ovde slika


vece tacke opstina gornji milanovac

Оставите коментар

Коментари који садрже псовке, увредљиве, вулгарне, шовинистичке или претеће поруке неће бити објављени. Мишљења изнешена у коментарима су приватно мишљење аутора коментара и не одржавају ставове Гласа Западне Србије.

Ваше име:
Ваш коментар:

Спам заштита:

 

Коментари посетилаца (0)

Вест нема коментара.
Будите први који ће коментарисати ову вест!


 















 


 

© Глас Западне Србије
Жупана Страцимира 9/1, Чачаk
032 347 001
redakcija@glaszapadnesrbije.rs

Импресум

Статистика сајта:
Прес: 158.322.613 посета
Тренутно на сајту: 430 посетилац(a)